ondernemers

Carnavalsoptocht Westend Oisterwijk


Aankomende week worden de kinderen van de Coppele alvast een beetje warm gedraaid voor carnaval!

Omgekleed, steek recht, klaar voor carnaval! (Foto: Lina, Fatima en Stesie samen met Fred van Laarhoven).

Op maandag mogen ze met hun kleren ondersteboven, binnenstebuiten of achterstevoren naar school komen. Op dinsdag in pyjama, onesie of badjas, op woensdag lekker gek en op donderdag is het gekke haren dag! Zo brengen ze de sfeer alvast in voor het carnavalsfeest dat losbarst op vrijdag 1 maart.

Op school zijn er die dag verschillende activiteiten voor de kinderen, een bezoek van de prins en natuurlijk mag de optocht door het Westend hierbij niet ontbreken!

Om 11:11 start de optocht vanuit de Coppele. De route is als volgt; start schoolplein–>kastanjestraat–> wilgenstraat–> beukendreef–> telstarlaan–> lindberghlaan–> apollolaan–> kullerlaan–> icarusstraat–> icarusplein–> willem de zwijgerlaan –> schoolplein. De leerlingen hopen veel toeschouwers langs de route te zien!