ondernemers

Carnavalsoptocht Oisterwijk kweekt Schôônste Kèkerke


Carnaval is in aantocht, met als één van de hoogtepunten, de zondagse optocht!

Schôônste Kèkerke

Twee van de winnaars van vorig jaar.

De Raad van Mastendollen ‘kweekt’ al jaren met haar jaarlijkse wedstrijd nieuwe kijkertjes; kom je kijken dan maak je zomaar kans! Voor de jeugd uit Döllekesgat die het meest carnavalesk verkleed naar de optocht komt kijken heeft de Raad van Mastendollen ook dit jaar weer mooie prijzen in het vooruitzicht gesteld.

Naast de 5x 111 mega-lollies die namens dit intelligente gezelschap al sinds jaar en dag tijdens de optocht worden uitgedeeld, zijn er ook dit jaar voor het schôônst verklede Dölleke of Döllinneke t/m 12 jaar waardebonnen te verdienen! Een hiertoe vakkundig opgeleide jury zal zondagmiddag 3 maart tijdens de optocht haar uiterste best doen om de kinderen te beoordelen en te belonen.

Kijken, misschien volgend jaar meedoen, maar nu als het kan die prijzen winnen! Dus beste Döllekes en Döllinnekes t/m 12 jaar: trek je mooiste carnavalspak aan, kom zondagmiddag naar de optocht kijken en zorg dat je goed zichtbaar bent voor onze jury!

Volwassenen
De ouderen mogen uiteraard ook komen kijken, naar weer een lange optocht van gekleurde wagens en verklede verenigingen, soms ook individueel op pad. Om 14.22 uur vertrekt de bonte slinger naar en door het centrum van Döllekesgat , met aansluitend feest en prijsuitreiking in de nieuwe “Nuuw Kunstkring” (Tiliander)