ondernemers

Carnavalsoptocht Bunders Oisterwijks


Carnavalsoptocht Basisschool de Bunders vrijdag 1 maart 0m 10.00 uur:

DÈ MENDE NIE, dè men ik wel,
is ut waor???
Ja, egt waor.
Un echte opstoet, meej alle kènder van de Bunders!

Vrijdag 1 maart zal om 10.00 uur Prins Nilles d’n Urste, Jeugdprins Steyn d’n Urste en hun blaasorkest met alle dollen en dollinnen van de Bunders een optocht door de wijk lopen. Voor de kinderen is het natuurlijk het leukste als er langs de route ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, kennissen, buurtgenoten enz. staan. Kom je ook even kijken?

De optocht start bij Basisschool de Bunders aan de kant van de Frans Halsstraat. Via de Frans Halsstraat – Durendaaldreef – Jeroen Bosschstraat – Burg. Vogelslaan (ventweg) – Frans Halsstraat komen we terug bij school waar de kinderen verder gaan feesten.

Dus kom allemaal op tijd om onze prachtig uitgedoste Bunders Dollen en Dollinnen te bewonderen en moedig ze gezellig aan!