ondernemers

Carnavalsconcert in Moergestel


Nog maar enkele nachtjes slapen en dan is het alweer Carnaval!

Het Carnavalsconcert in Den Boogaard Moergestel

Op donderdag 28 februari wordt in Den Boogaard in Moergestel om 14.00 uur een carnavalsconcert verzorgd door het Seniorenorkest Tilburg. Het orkest staat onder leiding van Jan Hermans en bestaat uit een vijftigtal muzikanten, jong van hart en zeer gemotiveerd om een goede muzikale prestatie neer te zetten.

Het wordt een vrolijk concert met veel herkenbare en goed in het gehoor liggende muziek. Hierbij wordt nauw samengewerkt met het Moergestels meezingkoor “Agge mar weg bent”. Dit koor met zeer enthousiaste dames en heren zal een aantal bekende liederen ten gehore brengen. Meezingen wordt hierbij zeer op prijs gesteld.

Het geheel wordt op professionele en carnavaleske wijze gepresenteerd door Martien Oerlemans. De Dixie Boys verzorgen in de pauze én na afloop swingende en zeer goed dansbare muziek. Kortom: een heerlijke, ontspannende en vrolijke muzikale middag!

Entree €5,-. Voor meer informatie en kaarten kunt u kijken op denboogaard.nl of bellen naar 013- 207 3333.