banner

Carnaval Oisterwijks Döllekesgat start met nieuwe onderscheiding


Met het traditionele Sorry Geblaos is Oisterwijks carnaval in Dölleksgat gestart; Prins Nilles kwam met een verrassing!

Prins Nilles I bedankt Frans de Laat voor zijn inzet (Foto: Annita Schepens).

Frans de Laat, samen met zijn Sorry leden geheel in nieuwe kleding, had de eer dit jaar als eerste één van de elf speciale onderscheidingen te mogen ontvangen die Prins Nilles I heeft gereserveerd voor mensen die zich op bijzondere wijze inzetten voor carnaval. We kennen in Oisterwijk naast de ‘gewone’ jaarlijkse onderscheidingen, ook het bronzen, zilveren en gouden Dölleke en bijvoorbeeld ook het Groot Kruis. Op deze nieuwe onderscheiding staat ‘bezet’.

Op het Sorry Geblaos konden de dweilorkesten inblazen, opstarten voor komende week, in de stemming komen, de sfeer was dan ook weer geweldig, zo getuigen de foto’s!

Delen: