ondernemers

Carnaval in het Westend bij De Coppele


Het carnavalsteam van De Coppele is al volop bezig om er dit jaar weer iets moois van te maken. Met het negende jaar is de club op weg naar het tweede lustrum. Zoals elk jaar willen zij ook dit jaar er weer een geweldig mooi feest van gaan maken. Dit natuurlijk voor jong en oud.

Carnaval in De Coppele

Zoals u allen wel bekend is hebben zij een eigen site www.cvdecoppeling.nl waarop van al de afgelopen jaren fotoboeken staan en leuke weetjes. In ’t Westend wil de carnavalsclub met iedereen Carnaval vieren, ongeacht de culturen, het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Dat doen ze met de 3-G formule, die staat voor “Georganiseerd – Goedkoop – Gezellig”. Mede daarom zijn ook de mensen van buiten Oisterwijk van harte welkom. Laat u eens verrassen en u zult ervaren dat het ook inderdaad supergezellig is en dat u na dit jaar ook in 2020 weer van de partij wil zijn.

De dansvloer is voor de kinderen extra groot gemaakt, en het streven is alle kinderen binnen te houden door genoeg ruimte te creëren. Het verzoek is ieder jaar aan alle ouders en begeleiders om de kinderen in de gaten te houden dat ze niet naar buiten gaan.

Het programma is al in de maak, en omvat o.a. stoelendans en limbodans voor de kinderen maar ook rondes voor de ouders. Voor de kinderen zijn er dagelijks een leuke verrassing. De kleintjes onder ons kunnen gratis bijtanken van alle inspanning en krijgen gratis ranja, zoveel als ze willen als ze dat mogen van de papa’s en mama’s. Er is verder genoeg eten en drinken tegen aantrekkelijke prijzen. Heeft u familie, vrienden en/of kennissen neem ze gerust mee naar dit ‘feestje’, iedereen is van harte welkom.

De openingstijden zijn: zaterdag vanaf 13.30 uur, zondag vanaf 14.30 uur, maandag vanaf 13.30 uur en dinsdag vanaf 13.30 uur. Zoals de kinderen gewend zijn is er op dinsdag om 19.00 uur het welbekende ballonnenfeest.