ondernemers

Auto Rally door Oisterwijk


Onder de naam Miles for Charity organiseert de Lions Club Oisterwijk op zondag 14 april een toertocht (auto Rally) door de prachtige omgeving van Oisterwijk.

De Oisterwijkse dorpswachter liet bij deze oldtimerrit niets aan het toeval over.

Met de oldtimer of andere auto op toertocht door Oisterwijk  (foto Toby de Kort).

Met de opbrengst van deze rally ondersteunen zij De Hondsberg, en dragen zij bij aan de ontwikkeling van de trimbaan (Sportlint) en hopen hiermee het sporten van de aanwezige kinderen te stimuleren en een boost te geven. Daarnaast dragen ze bij aan het organiseren van droomdagen via Dream4kids. Dit is een organisatie die voor kinderen in mindere omstandigheden een droom in vervulling te laten gaan om ze weer vertrouwen in de toekomst te geven. Dream4kids opereert landelijk maar helpt ook kinderen van De Hondsberg in Oisterwijk.

De toertocht vertrekt rond 11.30 uur vanuit ’s-Hertogenbosch om rond 17.00 uur in Oisterwijk te eindigen. Iedereen kan meedoen met elke personenauto, maar deelnemen in een oude auto is natuurlijk extra leuk. De rally eindigt met een prijsuitreiking met leuke prijzen waaronder een wisselbeker, waarna een heerlijk buffet klaarstaat. Dit jaar kan men kiezen uit 2 categorieën. De tourklasse is een gemakkelijkere en de Sportklasse een iets uitdagendere categorie. Snelheid is van weinig of geen belang. Plezier, de juiste route rijden en de controlevragen goed beantwoorden des te meer!

Voor meer informatie en inschrijving: www.milesforcharity.nl

DTZ logo low