glasvezel

Alzheimercafé Oisterwijk over verlies en rouw


De eerstvolgende café-avond is op dinsdag 19 februari met als thema “Verlies en rouw”, over levend verliezen ofwel verlies bij leven.

Gastspreker is Jeannette Kamps, familiecoach/trainer bij Expertisecentrum Familiezorg Tilburg. Gezinnen en families die te maken krijgen met een chronische of progressieve ziekte of beperking van één van de gezins-/familieleden zitten in een “levenslang” rouwproces waarin ze telkens afscheid nemen van iets wat er niet meer is en dat ook nooit meer zal komen. Dit rouwproces maakt een familie als familie door en door er met elkaar over te praten kan er beter mee worden omgegaan en wordt minder stress ervaren.

Sprekers geven tips en informatie bij het Alzheimercafé.

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen het geen de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die mensen elkaar op zo’n avond geven is van zeer grote waarde; de bezoekers gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar en mocht u vragen hebben stel ze gerust. Graag heten we u allen van harte welkom! Toegang is gratis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Programma van 20.00-22.00 in De Coppele, Prunusstraat 69 Oisterwijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Jeanne Verberk. Tel: 013-5284571. E-mail j.verberk@ziggo.nl

DTZ logo low