glasvezel

Wie geeft Rima een lift? Oisterwijk – Vught


Rima is een vriendelijke Syrische vrouw uit Oisterwijk en moeder van twee schoolgaande kinderen.

Rima vraagt een lift van Oisterwijk naar Vught

Rima is blij dat zij haar oude beroep weer kan oppakken. Zij heeft 18 jaar als apothekersassistente gewerkt en kan hier nu om te beginnen voor twee dagen per week aan de slag. Nog niet meteen aan de desk met klantcontacten, maar in een depot op het terrein van Reinier van Arkel in Vught. Ondertussen kan zij de Nederlandse taal verder onder de knie krijgen. Top!

Omdat Rima nog geen rijbewijs heeft, is zij aangewezen op het openbaar Vervoer. Dat vraagt ruim een uur reistijd voor een enkele reis per bus met een overstap. Haar werkdagen beginnen om 8.30 uur ’s morgens en zij gaat nu voor 7.00 uur de deur uit om op tijd op het werk aan te komen. De terugreis duurt even lang. Het succes om aan het werk te komen, vraagt samen met deze reistijd veel van de tijd voor haar gezin.

Het zou mooi zijn als er een inwoner uit Oisterwijk is, die werkzaam is in Vught of ’s Hertogenbosch, en bereid is om Rima een lift te geven. Rima woont in de wijk Waterhoef, in een zijstraat van de Terburghtweg.

Laat even iets weten! mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low