glasvezel

Vogelwandeling met IVN Oisterwijk en LNHM Haaren


Het is zo langzamerhand een traditie: de eerste publiekswandeling in het nieuwe jaar van IVN Oisterwijk samen met LNMH Haaren is een vogelwandeling bij de Leemkuilen met erwtensoep na afloop. Zondag 27 januari 2019 is het weer zo ver.

Zo mooi!! (Foto: Marijn van den Heuvel)

De wandeling wordt begeleid door ervaren natuurgidsen van het IVN. u gaat genieten van de mooie natuur zo kort bij huis. Met een beetje geluk zitten er veel watervogels op de plassen die door een telescoop extra goed te zien zijn. Met het weer moet je altijd geluk hebben maar één ding is zeker:  ook als de weergoden minder gunstig gestemd zijn ziet u altijd leuke dingen,

Verzamelen om 10.00 uur op de hoek Heusdensebaan/ Haarensebaan, achter autohandel Vugts, Rijksweg 5 te Haaren. Op deze plek zal om 12.00 – 12.30 uur ook de snert worden geserveerd. De excursie is gratis, vooraf opgeven is niet nodig.