glasvezel

Vandaag is het feest in Oisterwijks Döllekesgat


Het is ondertussen alweer 20 jaar geleden dat in de toenmalige residentie ’t Oude Nest het gelegenheidsorkest Heure Zien en Zwège werd opgericht.

20 Jaar Heure Zien en Zwège

Destijds een orkest wat af en toe te zien en horen was in het Oisterwijkse. De leider was de kroegeigenaar en enkele anderen van de club boden de Zotte Mulders de helpende hand, dus spelen met carnaval zat er niet in. Enkele jaren later hebben ze carnaval weer eens uitgeprobeerd en sindsdien zijn ze er jaarlijks bij.

Zoals gezegd blaast Heure Zien en Zwège dit jaar 20 kaarsjes uit en dat verdient een feestje! Op zaterdag 26 januari om 19.30 uur vieren ze dat in Café ’t Molentje in Oisterwijk. Er is die avond medewerking van diversen orkesten uit Oisterwijk en omstreken. Verdeeld over twee podia zal er de hele avond muziek te horen zijn, met danken aan de sponsors die het mogelijk hebben gemaakt om deze avond te organiseren.