banner

Succesvolle actie voor babyspullen


Ladies’ Circle De Lind Oisterwijk heeft tijdens de kerstperiode samen met basisschool De Kikkenduut babyspullen ingezameld voor Stichting Babyspullen.

De ingezamelde babyspullen worden gebruikt voor het maken van startpakketten voor aanstaande ouders die het financieel moeilijk hebben. Ladies’ Circle De Lind bestaat uit 15 enthousiaste vrouwen uit omgeving Oisterwijk, Tilburg en Berkel-Enschot. Onder het motto ‘Vriendschap en Service’ zetten zij zich graag in voor goede doelen. Tot voor kort waren er weinig inzamelpunten. Sinds juni 2018 is daar verandering ingekomen. Claudia Vermeulen is een inzamelpunt gestart in Berkel-Enschot. Om dit mooie initiatief kracht bij te zetten hebben de kinderen en ouders van basisschool De Kikkenduut enorm hun best gedaan om tijdens hun kerstactie babyspullen te verzamelen. In de dagen voor kerst stonden op het podium van de school stapels babykleding, verzorgingsproducten en speelgoed. Met een aantal volgeladen auto’s hebben de dames van de Ladies’ Circle de spullen naar het inzamelpunt. Claudia Vermeulen reageert dankbaar na ontvangst van de babyspullen: “Wat een geweldig initiatief! Door dit enthousiasme kunnen we talloze baby’s de goede start geven waar ze recht op hebben”.

 

DTZ logo low