banner

Prinsenbal 50-jarige Zotte Mulders Oisterwijk


De dit jaar 50-jarige Zotte Mulders trekken weer een nieuwe, of misschien wel dezelfde prins uit de hoge hoed! Zaterdag 5 januari is het Prinsenbal bij c.v. De Zotte Mulders!

Teun Terlouw als prins Teunis

Vele bevriende carnavalsverenigingen zullen deze avond naar Wijkcentrum De Waterhoef komen om afscheid te nemen van Prins Teunis en om getuige te zijn van de bekendmaking van de nieuwe prins voor 2019, het jaar dat de Zotte Mulders 50 jaar bestaan en hun gouden jubileum vieren. Komt Prins Teunis voor het 2e jaar terug? Of komt er een nieuwe Prins in hun jubileumjaar? Om 20.00 uur start de avond met de ontvangst van jeugdprins Styn d’n Urste van Döllekesgat met zijn gehele jeugdraad!

Verder verwelkomen we uit Moergestel: De Dors(t)vlegels, uit Oirschot: Rond de Mèrt en Skôn Orregat, uit Udenhout: S.K.U met hofkapel Veul Bombarie, uit Best: De Heikriekels, uit Berkel-Enschot/Heukelom: S.O.K. met kapel Van Heukelom, uit Haaren: De Struivenweners, uit Spoordonk: De Olliedonkers, uit Goirle: De Ballefrutters, uit Tilburg: De Verrekesstaawers en De Kerkuilen en natuurlijk uit Oisterwijk: Stg. Döllekesgat met Prins Nilles en de orkesten FC N.O.T.T. en Heure Zien en Zwège. Zoals jullie zien wordt het weer een gezellige avond in De Waterhoef met vele carnavalsvrienden. De avond wordt begeleid door DJ Vortex. Aanvang 20.00 uur, toegang gratis.