koopzondag

Politie inval woning Oisterwijk


Op dinsdagochtend 22 januari heeft de politie Amsterdam op verschillende locaties in het land invallen verricht; ook in Oisterwijk.

Er zijn vier verdachten aangehouden die online handelden in vuurwapens. De invallen zijn gedaan in Oisterwijk, Amsterdam en Den Helder. Het onderzoek, verricht door een rechercheteam uit Amsterdam, startte nadat er vuurwapens werden aangeboden op het internet. Tijdens het doorzoeken van de woningen van de verdachten heeft de politie onder andere wapens, munitie en verdovende middelen aangetroffen. De vier verdachten, variërend in de leeftijd van 21 tot 29 jaar, zitten in alle beperkingen en worden vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Politie en OM pakken illegaal wapenbezit aan. Kent u zelf mensen die in het bezit zijn van wapens? Dan horen zij dat graag via 0900-8844, of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.