banner

Parelmuzikanten Oisterwijk spelen de sterren van de hemel


Peter van Esch en De Parelmuzikanten wensen u een gezond en gelukkig 2019. Het orkest opent het nieuwe jaar daarom met een spetterend concert op 19 en 20 januari in The Inside in Oisterwijk. De voorstelling is een cocktail met gevarieerde muziek en een sappige presentatie door de enthousiaste dirigent trompettist Peter van Esch. Zangers, muzikanten en de dirigent en natuurlijk ook de mensen in de zaal zorgen voor de vertrouwde feestelijke sfeer.

Peter blaast een solo. (Foto: Leny van Schijndel)

Er zijn twee voorstellingen gepland. Hiermee wordt voorkomen dat mensen zeer vroeg moeten komen om een gunstige plaats te bemachtigen. Optredens van De Parelmuzikanten worden gewaardeerd en zijn alom geliefd. De voorstellingen trekken volle zalen. Het publiek reageert vaak enthousiast. Dit stimuleert de muzikanten om extra gas te geven. De toehoorders zijn muisstil als de heldere zuivere stem van de zangeres Frances door de ruimte zweeft. De kracht van dit orkest zit in de variatie en de wisselende muziekstijlen.
Op 19 januari start de voorstelling om 20.00 uur. Na afloop van het concert verzorgt Back in Time de afterparty met gezellige nazit-muziek. Zondagmiddag 20 januari begint de voorstelling om 14.30 uur, die dag is er geen afterparty. Bij tijdig boeken kan men kiezen tussen beide voorstellingen.

De entree bedraagt € 5,- Toegangsbewijzen zijn verkrijgbaar via info@parelmuzikanten.nl of bij de gebruikelijke voorverkoopadressen: Foto Vlaminckx Oisterwijk, Primera Berkel-Enschot en Theo v.d.Broek Goirle.

Delen: