glasvezel

Open dag Kinderopvang Pannenschuur Oisterwijk


Vanaf 1 februari opent Kinderopvang ’t Pannenschuurtje haar deuren aan de Lavendel 13 in Oisterwijk.

Opvang die echt flexibel is
’t Pannenschuurtje is een flexibele opvang die van 6:30 tot 19:00 open is en verschillende pakketten kan aanbieden. Tevens is het een all-inclusive opvang waarin de kinderen worden voorzien van een gezond ontbijt en een warme maaltijd. Ouders hoeven niet meer te haasten in de ochtend en het kind kan rustig de dag beginnen.

Zowel KDV als BSO
De opvang kent 4 groepen bestaande uit; één babygroep van 0 tot 1.5, een dreumes groep van 1,5 tot 2.5, een peutergroep en een BSO. De groepen zijn ruim opgezet met uitdagingen voor iedere leeftijdsgroep. ‘t Pannenschuurtje realiseert een pedagogisch klimaat waarin kinderen tussen 0 en 13 jaar de gelegenheid krijgen te spelen, te ontmoeten en zich te ontwikkelen.

Maatschappelijk
De filosofie van ’t Pannenschuurtje is helder! Betrokken bij de maatschappij is het één, iets werkelijk terug doen is het ander. Jaarlijks ondersteunt ‘t Pannenschuurtje een maatschappelijk project dat bijdraagt aan het welzijn van het kind. Daarnaast worden er gratis bewegingslessen aangeboden voor alle peuters in Oisterwijk.

Open dag
Zondag 3 februari houdt ’t Pannenschuurtje een open dag waarin u kennis kunt maken met de opvang en haar leidsters. Tijdens de open dag zullen er tal van activiteiten zijn voor zowel ouders als kinderen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via mail info@kinderopvangpannenschuurtje.nl of kijk op www.kinderopvangpannenschuurtje.nl