glasvezel

Oisterwijkse Sauwel in 2 uur uitverkocht


De eerste carnavalsvierders lagen zaterdagnacht alweer om 06.00 voor de deur van Tiliander om kaarten te bemachtigen voor het sauwel- en galaweekend op 8 en 9 februari a.s. Binnen 2 uur waren alle kaarten uitverkocht.

‘’ Uitverkocht! Ondanks de uitbreiding van de zaal met de verbouwing van de foyer verkochten we vandaag de sauwel als zowel de gala compleet uit, we hebben dit jaar een zeer mooie variatie in de ton staan, ‘’ aldus Mayk Schelfhout, de hamermeester sauwel- en galacommissie.

Lange rij wachtende bij kaartverkoop Sauwel en Gala (Foto: Annita Schepens Vivie)

Het is elk jaar weer een feest waar menig Oisterwijker naar uitkijkt: het sauwel- en galaweekend in Tiliander. De plaatselijke tonpraoters zorgen gegarandeerd voor een avondje lachen, gieren, brullen!

Dit jaar staan er maar liefst 6 sauwelaars in de ton. Uiteraard zijn oude bekenden Gradje (Dick Groenland) en Kee Krul (Karin van Zandbeek) weer van de partij. Daarnaast is Vupke (Joris van de Pas) terug van weggeweest en zullen Gonnie Geutjes (Huub van den Boogaard) en Stef van Sus van Wout Ome (Stef Habraken) voor de tweede keer hun opwachting maken. Alex van Assouw uit Haaren maakt zijn debuut als ‘D’n ouwe Sander’.
Een goed begin van de integratie van Haaren bij Oisterwijk!

Beide avonden starten om 19.45 uur. Op de carnavaleske vrijdagavond vraagt de sauwel- en galacommissie iedereen om verkleed te komen. Voor de gala-avond op zaterdag is de dresscode black tie.