banner

O.D. Rock’n Bleusband bij Mie Pieters in Heukelom


De O.D. Rock ’n Bluesband is een ervaren muzikale vijfmans-formatie waar de Rock ’n Blues vanaf druipt. Niet alleen Rockblues, maar ook Rhythm ’n Blues en gevoelige Bluesbalads horen in het repertoire bij deze mannen.

O.D. Rock’n Bleusband

Spelend vanuit hun diep gewortelde bluespassie naar bevrijdende bluessolo’s is voor deze band een must! Een absolute ‘must hear and see’ voor iedereen. De band beschikt over muzikanten, die multi-inzetbaar zijn op andere instrumenten, dat ook terug te zien en te horen is tijdens de optredens van de O.D. In de muzikale jaren hebben bandleden hun muzikale ervaringen gedeeld met Joe Bonemassa (included signed guitar), Stevie Ray Vaugh, Paladins, Billy Thomson ,BB King, Julian Sas, Santana, Walter Trout enz.

Zondag 20 januari, aanvang 15.00 uur, entree gratis.