glasvezel

Morgen kaartverkoop Oisterwijkse Sauwel


Het is elk jaar weer een feest waar menig Dölleke naar uitkijkt: het sauwel- en galaweekend in Tiliander. De plaatselijke tonpraoters zorgen gegarandeerd voor een avondje lachen, gieren, brullen! Kom vrijdag ‘verkleed’ en zaterdag ‘gekleed’! De dresscode is op de zaterdag Black Tie.

Heerlijke sfeer bij de Sauwel en Gala in Oisterwijks Döllekesgat.

Deze editie is er weer een mooie variatie aan sauwelaars uit de verschillende dorpskernen Oisterwijk, Heukelom en Haaren. Dit jaar voor de 23e keer in de ton, Gradje (Dick Groenland)! Als altijd vlijmscherpe analyses met simpele oplossingen. Kee Krul (Karin van Zandbeek ) staat deze editie voor de 14e keer in de ton. Verder dit jaar voor de 2e keer in de ton Stef van Sus van Wout Ome (Stef Habraken) en Gonnie Geutjes (Huub van den Bogaard). Niet te vergeten, een oudgediende maakt zijn her-intrede! Na een jaar afwezig te zijn geweest staat ie weer terug in de ton, de enige echte Vupke (Joris van de Pas)!

Als klap op de vuurpijl staat er dit jaar een hagelnieuwe sauwelaar in de ton. Met de fusie van Haaren met Oisterwijk op komst komt Alex van Assouw zijn entree maken in de Oisterwijkse ton. Al met al een volle avond met genoeg onderwerpen die de revu zullen passeren. DJ Bart en Nederlandstalige (feest)zanger Chiem zorgen voor de afterparty tot in de late uurtjes.

26 januari om 10:00 start de kaartverkoop in Tiliander voor het sauwel- en galaweekend. Wees op tijd, want ieder jaar staan er al fanatiekelingen in de nacht voor de deur. Max 6 kaarten per persoon. Kaarten kunnen alleen contant betaald worden. Entreekaart bedraagt voor de Sauwel €15,- en voor de Gala € 20,-

Het Sauwel- en galaweekend van Döllekesgat is op 8 en 9 februari 2019, van 19:45 – 03:00 uur in Tiliander Oisterwijk.

Tot slot voor vandaag nog een video van Oisterwijk in Beeld: de Oisterwijkse sauwelaars gaan op excursie in Haaren, dat een onderdeel wordt van de gemeente Oisterwijk. Het werd een gezellig uitstapje!

Oisterwijk in Beeld