banner

Man aangehouden na autoroof Oisterwijk


Vannacht omstreeks 02:30 uur kwam een vader zijn zoon en de vriend van zijn zoon ophalen op de Lind in Oisterwijk. 

De vriend van de zoon voelde zich niet lekker en zat op een stoel bij een restaurant. De vader hielp de jongen met nog draaiende motor. Een onverlaat stapte in de auto en reed weg. Met de zoon in de auto; de vader klampte zich vast aan de auto.

Dader van autoroof aangehouden (Foto Toby de Kort).

De dader scheurt weg, langs omstanders en fietsen. Als de dader even stopt sleurt de vader de dader uit de auto tegen de grond. Omstanders houden de man tegen tot de politie komt. Die houden de man aan voor poging tot diefstal en poging tot doodslag.

Er zijn wonder boven wonder geen ernstige gewonden gevallen. Wel zijn veel mensen geschrokken.

Delen: