glasvezel

Kindermiddag met carnaval in Oisterwijks Döllekesgat!


De Döllekesgatse kindermiddag staat dit jaar gepland op 4 maart van 14:00 tot 17:00 uur in Tiliander Oisterwijk. Het feestgedruis begint om 14:00 uur met de Dölle Dollekes Discoshow met muziek van de heren van REP.

Kids leven zich uit tijdens de kindermiddag in Tiliander (Foto: Frances Cassidy)

Deze middag is gratis voor alle kinderen van Döllekesgat. Dit jaar in een compleet nieuw jasje! De meiden van Black van het 2 College Durendael organiseren spelletjes, er is een knutsel- en tekenhoek, de winnaar van de tekenwedstrijd uit de Oisterwijkse Döllekeskrant wordt bekendgemaakt én … je kunt met al je vrienden op de foto in de photobooth!

Natuurlijk is er zoals alle andere jaren ook muziek, je kunt je laten schminken en er is gratis chips en ranja voor alle kinderen. De jeugdprins komt ook nog langs en zal de winnaars van de tekenwedstrijd uit deze Döllekeskrant bekendmaken. Dus doe allemaal je best om Styn d’n Urste mooi in te kleuren en kom gezellig feest vieren in de Tilliander!

Kleurwedstrijd
In de Döllekeskrant is op pagina 81 een kleurplaat te vinden. Deze kan je tijdens de kindermiddag inleveren en die middag wordt ook de winnaar bekend gemaakt!