banner

Inschrijven carnavalsoptocht Moergestel


Op zondag 3 maart vanaf 12.45 uur staat de bont gevulde opstoet in de startblokken. Ook dit jaar kan je weer laten zien dat Moergestel uitblinkt in humor, creativiteit en gezelligheid. Buren, klasgenoten, collega’s, vrienden en familie zijn van harte welkom om mee te doen. Zo wordt er links en rechts al druk geknutseld voor deze grote happening. Natuurlijk kan de optocht niet vol genoeg zijn, dus als je nog nooit hebt deelgenomen is dit je kans!

Yuri scoorde vorig jaar in de optocht van Moergestel (Foto: Rick Denissen).

Bedenk een leuke act onder het motto van 2019: Gaot ‘r mar aon staon, en duik met vriend, vriendin, buur, neef of nicht het rommelhok in en kom er pas weer uit als je denkt dat je act belachelijk genoeg is om in d’n optstoet te vertonen, er staan tenslotte schitterende (geld)prijzen op jullie te wachten.

Kinderoptocht

Ook dit jaar kun je vette prijzen winnen! Voor alle deelnemers is er in ieder geval een hele mooie button, een lekkere zak met snoep en een cadeautje! Voor de nummer 1 ligt er zelfs een extra verassing klaar! Dus roep al je vrienden en vriendinnen bij elkaar, trek de step, bolderkar en alles wat rijdt uit de garage. Maak er een kleurig geheel van en zorg ervoor dat jullie de eerste plaats op het podium veroveren! Je kunt je vanaf nu inschrijven.