glasvezel

Informatiebijeenkomst Postelstraat Moergestel


Zuydervest Capital Group organiseert op maandagavond 11 februari aanstaande een informatiebijeenkomst voor haar woonproject aan de Postelstraat 15 te Moergestel.

Het pand aan de Postelstraat in Moergestel

Op deze avond worden nogmaals de plannen gepresenteerd en kunnen belangstellenden hun ideeën, suggesties en/of vragen kenbaar maken. Van deze avond wordt een verslag gemaakt en gaat Zuydervest in de dagen daarna uw voorstellen en/of vragen behandelen. Wij hopen zo een nog beter beeld te krijgen van de verdere invulling van deze bijzondere locatie.

De bijeenkomst wordt gehouden in de theaterzaal van Den Boogaard aan het Sint Jansplein 5 te Moergestel. De inloop/ontvangst is vanaf 18.30 uur. Vanaf 19.00 uur wordt een korte presentatie gehouden en kunnen aansluitend tot 22.00 uur ideeën, suggesties geopperd worden en/of vragen gesteld. Tussendoor is er een klein pauze en na afloop is er nog gelegenheid om even na te praten.