banner

Haaren zet inwoners in het zonnetje bij Nieuwjaarsreceptie


Inwoners van Haaren zijn welkom op de Nieuwjaarsreceptie. De gemeente Haaren zet inwoners extra in het zonnetje.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari, tussen 11.30 en 13.00 uur, wordt waardering en respect voor de inzet van een tweetal groepen inwoners uitgesproken namens het gemeentebestuur.Op de eerste plaats zijn dat vertegenwoordigers van de nieuwe platformen in de dorpen die zich bezighouden met de dorpse leefbaarheid. Coöperatie Biezenmortel, Plein Helvoirt, Platform Esch Perspectief en HaarenEEN.

Daarnaast zijn er kleurrijke leden van verenigingen die al eeuwenlang bestaan en hun bijdragen leveren aan de leefbaarheid van de dorpen. Het zijn de gildes: Gilde Sint Antonius en Sint Sebastiaan uit Haaren, Gilde Sint Joris uit Haaren, Gilde Sint Catharina en Barbara uit Haaren, Gilde Sint Barbara en Sint Sebastiaan uit Helvoirt, Gilde Sint Joris uit Helvoirt, Schutterij “De Heide Distel” uit Helvoirt en Sint Willebrordusgilde uit Esch.

Ook de jeugdburgemeesters uit de verschillende dorpen zullen tijdens de nieuwjaarsreceptie hun eigen wensen uitspreken.

Genoeg te beleven, u bent van harte welkom!