banner

Er is weer Alzheimercafé Oisterwijk


De volgende café-avond is op dinsdag 15 januari met als thema: Dementie en bewegen. Gastspreker is Jelle van den Elzen, bewegingswetenschapper en combinatiefunctionaris Senioren in Oisterwijk. Gesproken zal gaan worden over het belang van bewegen, ook voor mensen met dementie. Wat levert meer bewegen op, ongeacht het stadium van het dementieproces en ongeacht de woonomgeving.

Aandachtig luisteren en vragen stellen bij Alzheimercafé Oisterwijk (Foto: Marijke Brocken)

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen het geen de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die mensen elkaar op zo’n avond geven is van zeer grote waarde; de bezoekers gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar en mocht u vragen hebben stel ze gerust. Graag heten we u allen van harte welkom! Toegang is gratis.

Inloop vanaf 19.30 uur. Programma van 20.00-22.00 in De Coppele, Prunusstraat 69 Oisterwijk. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie: Jeanne Verberk. Tel: 013-5284571. E-mail j.verberk@ziggo.nl

DTZ logo low