banner

Drie jubilarissen bij Parelmuzikanten Oisterwijk


Peter van Esch gaf tijdens het spetterende concert in The Inside in Oisterwijk speciaal aandacht aan drie jubilarissen: Peter Weijters was ondertussen al weer 26 jaar lid van de Parelmuzikanten en Wim Goeverneur en Harrie van de Voort beiden 25 jaar. Ze werden voor hun vriendschap en muzikale klanken in het zonnetje gezet.

Drie jubilarissen: Peter Weijters, Wim Goeverneur en Harrie van de Voort (Foto: Annita Schepens).

Afgelopen weekend, zaterdag en zondag, was het publiek massaal aanwezig om te genieten van een concert van De Parelmuzikanten, voor de eerste keer in The Inside. Het bleek een goede greep te zijn, het geluid was fantastisch en het afwisselend programma kwam goed tot zijn recht. Zowel De Parelmuzikanten als alle aanwezigen hebben genoten en zijn een fantastische nieuw muzikaal jaar gestart.