glasvezel

Dader overval opgepakt


De dader van een overval, waarbij een auto werd gestolen die in Oisterwijk tegen een lantaarnpaal eindigde, is opgepakt.

De politie heeft de man vrijdag bij de kapper aangehouden.

Eerder bericht van 16 januari 2019 

Afgelopen nacht is op de N65 bij Oisterwijk een auto uit de bocht gevlogen. Het betreft een auto die bij een overval is gestolen in Tilburg.

Een gestolen auto crasht op de N65 bij Oisterwijk (Foto; Toby de Kort).

Bij een woningoverval aan de Baden Powellaan is afgelopen nacht een auto gestolen. Twee daders met bedekte gezichten en met een mes drongen de woning rond 0.20 uur binnen. Ze belden aan, vernielden een ruit van de voordeur en eisten de sleutels van de Volkswagen Polo van de bewoners op. Vermoedelijk is er sprake van een conflict en zijn de daders bekenden van de bewoners.

De gestolen auto werd omstreeks 03.00 uur op de Pannenschuurlaan in Oisterwijk zwaar beschadigd tegen een verkeerslicht aangetroffen. Een 25-jarige Tilburger, volgens een getuige was dat de bijrijder, zat gewond op de grond, hij werd meegenomen door de ambulance voor behandeling in het ziekenhuis. Na zijn ontslag werd hij ingesloten in het cellencomplex.

De bestuurder is nog voortvluchtig, maar is bekend bij de politie.  De auto moest worden getakeld.  De recherche stelt een nader onderzoek in naar het incident en gaat op zoek naar de dader.

 

De auto is flink beschadigd (Foto: Toby de Kort).