banner

Brand aanhanger industrieterrein Oisterwijk


Op de Kerkhovensestraat in Oisterwijk heeft zaterdagavond rond 19.30 uur brand gewoed.

De brand ontstond in een aanhanger, die tegen een bedrijfspand geparkeerd stond. Door de hitte sprong een raam van het bedrijf. De gevel liep daardoor flinke schade op. Ook een heg brandde volledig af.

Vlammenzee na brand in aanhanger (Foto: Toby de Kort).

Bij de aanhanger stonden diverse grote gasflessen. Deze konden op tijd worden weggehaald door de politie. De brand is ontstaan doordat er vanmiddag een vuurkorf was aangestoken, de kooltjes van de vuurkorf zijn in de aanhanger gegooid waarna er na een aantal uur brand is ontstaan.

Een werkneemster van het bedrijf was aanwezig toen het raam sprong. De vrouw raakte zeer geƫmotioneerd door het incident.