banner

Wereldlichtjesdag in Oisterwijkse bossen


Wereldwijd worden er op de tweede zondag van december lichtjes aangestoken voor alle overleden kinderen. Iedereen die het verlies van een kind in zijn hart mee draagt, is welkom op 9 december om 18.30 uur bij De Rode Lelie, Adervendreef 4a in Oisterwijk. Entree is gratis.

Het wordt een warm samenzijn met kaarslicht, muziek, bijzondere woorden en liefdevolle warmte. Dit duurt ongeveer een half uur, waarna er ruimte is om met elkaar nog iets te drinken en na te praten. Er is begeleiding aanwezig.

Kinderen zijn ook welkom; voor hen is er een speciaal momentje om iemand die ze missen te herdenken.

Aanmelden kan via wereldlichtjesdagoisterwijk@gmail.com maar dit is niet noodzakelijk.

Parkeren kan op de parkeerplaats van het Aderven aan de Gemullehoekenweg of in de Adervendreef aan de achterzijde. Houd er rekening mee dat de toegangswegen onverhard zijn.

 

DTZ logo low