banner

The Sound of Music in Tiliander Oisterwijk


Voor het derde jaar op rij strijkt de Koningstheateracademie neer in Cultuurcentrum Tiliander en speelt voor u de warmste familievoorstelling van het jaar. The Sound of Music mag u natuurlijk niet missen met kerst.

The Sound of Music in Tiliander Oisterwijk

In deze bijzondere versie krijgt u de kans dit prachtige verhaal ook zelf te beleven. Na een spectaculaire miniversie waarin de hele film in precies 20,5 minuut wordt gespeeld gaat ook u op reis. In een spannende tocht voor alle leeftijden worden tegenslagen overwonnen, heimelijke verlangens afgestoft en dromen nieuw leven ingeblazen!

‘The Sound of Music Experience’ wordt gespeeld door studenten van de Koningstheateracademie. Maar zij doen dat dit jaar niet alleen; de cast wordt aangevuld met Oisterwijks eigen talent! Het publiek krijgt immers de mogelijkheid om hun geliefde, kind, vriend, collega, opa, oma, enz. compleet te verrassen door voor hem of haar een lied te zingen. Met een koffer vol nieuwe plannen, een hoofd vol dromen en een toegezongen hart vol liefde zult u het theater verlaten!

Aarzel niet langer en koop uw tickets aan de deur óf via de site van Tiliander.

Speeldata

26 december 14.30 uur

27 t/m 30 december 19.30 uur

Entree t/m 5 jaar gratis, 6 t/m 17 jaar €7,50 18+ €12,50