banner

Succes voor Zon in de Schoorsteen Moergestel


Op vrijdag 30 november stond in het Brabants Dagblad een artikel met als titel: ”Zon in de Schoorsteen voelt als een feestje”, en dat bleek het werkelijk te zijn. Een record aantal inwoners reageerden op de oproep in Moergestel Nieuws en deze website.

Een flinke stapel voor de actie Zon in de Schoorsteen.

Dit jaar was er een record aantal inwoners van Moergestel, en zelfs daarbuiten, die hebben meegedaan aan de actie om een pakje te maken voor mensen die ziek, verdrietig of eenzaam zijn. Mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken om wat voor reden dan ook. De dagen voor 5 december zijn er door vrijwilligers van de Zonnebloem maar liefst 68, liefdevol gemaakte, mooie pakjes bezorgd bij onze dorpsgenoten. De ontvangers waren blij verrast, dankbaar en ontroerd. Moergestel mag er trots op zijn dat zo’n actie in Moergestel zo’n succes kan zijn. Er is daadwerkelijk aandacht voor elkaar. De organisatie dankt allen die hebben deelgenomen en hoopt volgend jaar weer op u te mogen rekenen.

 

DTZ logo low