banner

Rust, ruis en reuring op verdieping Tiliander Oisterwijk


De Gemeenteraad heeft toestemming gegeven voor de volgende fase in de vernieuwing van Tiliander Oisterwijk. Na de verbouwing van de foyer, waar nu ook de Bibliotheek en het Toeristisch informatiepunt is gevestigd, volgt de verbouwing van de Eerste Verdieping.

Sociaal
Op deze verdieping krijgen de sociaal-maatschappelijke organisaties hun werkplek. Na de verbouwing zijn er ontmoetingsplekken, kantoorruimten, spreekkamers en een centrale ontvangstbalie. Veel van deze organisaties zijn nu gevestigd op Blokshekken 3. De maatschappelijke partners op dit moment zijn ContourdeTwern, Juvans, MEE, Impegno, Amarant, Kredietbank, Vluchtelingenwerk Zuid en het Sociaal-Team van de gemeente. De SVO zit al in Tiliander, en er zijn organisaties die er een spreekuur houden, zoals de huurdersvereniging.

Ook andere sociaal-maatschappelijke organisaties en (kleine) ondernemers kunnen hier hun werkplek krijgen, zodat op sociaal gebied in Oisterwijk een synergie ontstaat, én vooral ook met het doel dat eenieder die hulp nodig heeft, of vragen wil stellen, deze bij één fysiek loket kan melden, in Tiliander, eerste verdieping.

Delen: