banner

PrO en AB Oisterwijk blijven vastbijten in kinderpardon


Afgewezen door de raad, blijven PrO en AB vasthouden aan de wens voor een gemeentelijke onderschrijving van een kinderpardon.

In de raadsvergadering van 15 november kregen AB en PrO de andere partijen niet mee om van Oisterwijk een Kinderpardon gemeente te maken. Een meerderheid in de raad stemde tegen. ‘De inwoners hebben wel van zich laten horen, meer dan 100 inwoners van de gemeente Oisterwijk hebben hun handtekening gezet onder een verzoek aan burgemeester Hans Janssen om Oisterwijk Kinderpardon gemeente te maken,’ zo luidt het gezamenlijk bericht van Algemeen Belang en PrO, en ze willen de ondertekenaars daarvoor bedanken! ‘Samen met De Goede Zaak en Defence For Children onderzoeken wij nu welke concrete vervolgstappen er nog meer nodig zijn om van onze gemeente een Kinderpardon gemeente te maken.’
Wie over dit onderwerp met de partijen van gedachte wil wisselen, kan mailen naar imjvanbeers@live.nl of christelheuspro@gmail.com