banner

Papa en kids hadden mooie Kerst met Bèr


Dit jaar was de Tweede Kerstdag met Huber Beerendonk een gescheiden man met 4 kinderen te gast, in de leeftijd van 7-8-10 en 13 jaar.

Na eerst kennis te hebben gemaakt en wat gedronken, natuurlijk een fotoshoot en toen naar de ijsbaan, even naar het schaatsen gekeken. Het was er druk en de kinderen kunnen nog niet zo goed schaatsen, durfden niet zo goed. Toen bij vuur en vlam wat gedronken. Met een portie bitterballen achter de kiezen naar huis. Hier wat gedronken, en de kadootjes uitgepakt die de kerstman gebracht had. Voor de jongens Lego en kleurboeken met stiften en voor de jongen dames spulletjes om de kamer op te pimpen. Voor de vader een mooie grote fotolijst, want hij heeft nog geen foto aan de muur van de kids en zichzelf. Over een paar dagen zoveel dat hij die niet eens kwijt kan!

Fenna, Boy, Dex, Indy en Remco (Foto Ber Beerendonk).

En toen eten besteld bij de chinees. Daarna nog wat gedronken en gezellig samenzijn. Na deze dag zijn ze alken moe maar voldaan naar huis terug gegaan. De kinderen waren zeer dankbaar. Papa zelf ook, dat doet je goed, en daar doe je het voor.

Op naar de volgende actie. Houd de Facebookpagina Oisterwijk gratis en ruil en de Facebookpagina Fotografie Beerendonk in de gaten!

DTZ logo low