banner

Nieuwjaarsvoorstelling Oisterwijk met gratis entreekaarten


Konden inwoners voorgaande jaren als ze zin hadden binnenlopen; dit jaar is het vooraf aanmelden met een theatervoorstelling voor een beperkte groep mensen.

Vol is vol!
De gemeente Oisterwijk kiest dit jaar voor een andere kijk op Oisterwijk tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op woensdag 9 januari 2019 in Tiliander. Samen met burgemeester Hans Janssen neemt de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk de bezoekers met humor en een Oisterwijkse insteek mee in het ‘oud en nieuw’. Onlangs traden hij en zijn pianist al op voor de vrijwilligers van Oisterwijk en nu doet hij dit graag nog eens dunnetjes over voor de aanwezigen op de nieuwjaarsbijeenkomst! De theaterzaal in Tiliander is het decor van deze nieuwjaarstoespraak nieuwe stijl en daarbij geldt: vol is vol. Dus meld je snel aan om in aanmerking te komen voor een plaatsbewijs.

Aanmelden

Mark van de Veerdonk

Wil je aanwezig zijn bij de voorstelling? Dan kun je je vanaf 28 december 2018 via de website (klik hier) van de gemeente Oisterwijk aanmelden voor kaarten. De kaarten zijn gratis en worden verdeeld volgens het principe ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Je kunt maximaal 2 kaarten per persoon aanvragen. Ben jij een van de gelukkige ‘Oisterwijkers, Moergestelnaren of Heukelommers’ die een kaartje heeft bemachtigd? Dan ontvang je uiterlijk 4 januari van de gemeente een bevestiging en meer informatie.

Geen kaarten? Toch welkom!
Heb je geen bevestiging ontvangen en dus geen kaarten, maar wil je toch met andere inwoners, verenigingen en ondernemers proosten op het nieuwe jaar? Dat kan! Het gemeentebestuur nodigt je van harte uit om woensdag 9 januari 2019 vanaf 20.30 uur samen het glas te heffen op een mooi, gezond en succesvol 2019 in de foyer van de Tiliander, Spoorlaan 82 c in Oisterwijk.