banner

Nieuw elektrisch vrijwilligersvervoer voor Oisterwijk


De Pareltaxi viert oud & nieuw! Vanaf februari 2017 heeft de Pareltaxi in Moergestel, Heukelom en Oisterwijk, met tevredenheid vele inwoners met mobiliteitsproblemen naar diverse bestemmingen gebracht. Voor de gebruikers van de Pareltaxi is er aan het begin van 2019 goed nieuws te melden. De bekende Pareltaxi wordt vervangen door elektrische ParelcaBs, een schitterende auto met een hoge instap. Dat maakt het instappen gemakkelijker en het reizen nog meer comfortabel. Wat niet veranderd is de service en het ontspannen en op tijd op uw bestemming aankomen.

Op tijd!

De ParelcaBs in de gemeente Oisterwijk zijn herkenbaar aan de witte kleur met blauwe letters .

Inwoners van de gemeente Oisterwijk, die beschikken over een vervoerspas, bellen net als in 2018, minimaal een uur voor de gewenste aankomst tijd naar nummer 0800-400-2020 en laten weten hoe laat men op welke bestemming moet zijn. De nieuwe ParelcaB brengt u, op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur rechtstreeks naar uw bestemming binnen Oisterwijk, Heukelom en Moergestel. De ParelcaBs in de gemeente Oisterwijk zijn herkenbaar aan de witte kleur met blauwe letters en zijn net als het Vrijwilligers Vervoer Oisterwijk (VVO) een initiatief van de Stichting Verbindend Vervoer Oisterwijk. De eigen bijdrage bedraagt € 1,50 per rit. De Stichting Verbindend Vervoer Oisterwijk wenst alle gebruikers een comfortabel en mobiel 2019!

Wilt u meer weten? Ga dan naar: www.stichtingverbindendvervoer.nl

DTZ logo low

Delen: