banner

Midden Brabant Advies Oisterwijk innoveert verder


Midden Brabant Advies gaat per 1 januari 2019 de administratieve diensten afbouwen en de organisatie efficiënter/effectiever inrichten. Dit om meer tijd beschikbaar te krijgen voor adviesondersteuning ten behoeve van de klanten.

“Er bestaat meer en meer behoefte aan financieel advies bij particulieren en bedrijven,” zo geeft Peter Dirks aan, hij is directeur-eigenaar van Midden Brabant Advies en zelfstandig adviseur van RegioBank. “Ons kantoor werkt daarom steeds meer op afspraak: op ons kantoor, bij de klanten thuis of op het eigen bedrijf. Naast bancair advies kunt u ook gebruik maken van onze onafhankelijke adviesdiensten ten aanzien van Verzekeringen, Hypotheken, Beleggen en Kredietverlening. Ook voor Financiële Planning, Pensioenadvies en -Beheer en Bedrijvenadvies kunt u op ons een beroep doen. Via Midden Brabant Advies kunt u naast onze persoonlijke dienstverlening tevens gebruik maken van de moderne hulpmiddelen; zoals internetbankieren, betaalpassen, creditcards, Apps, expertsystemen, etc.”

Op de website www.middenbrantadvies.nl en www.regiobank.nl kunt u desgewenst ook 24/7 terecht. RegioBank is recent uitgeroepen tot de meest klantvriendelijke, meest klantgericht en beste bank van Nederland. Overstappen van bank is eenvoudiger dan u denkt. Maak een afspraak op één van de kantoren en de medewerkers van RegioBank – Midden Brabant Advies vertellen u de mogelijkheden.