banner

Meer dan twintig gasten genoten van de Kerstlunch


Afgelopen zondag 16 december waren ruim 20 ouderen in het Inlooppunt om te genieten van een heerlijke kerstbrunch.Er waren een aantal bekende gezichten, maar zeker 10 mensen waren nog nooit naar deze brunch gekomen. De huiskamer was in kerstsfeer ingericht en zowel de kunstsneeuw op de ramen als de echte sneeuw buiten ontbraken niet. Iedereen had de kou getrotseerd om de warmte van het Inlooppunt op te zoeken. Na een welkomstwoordje genoot men van de heerlijke verse soep met echte balletjes.

Kerstlunch bij De Inloop

Een van de vrijwilligers las tussendoor een leuk gedicht voor over Kerstmis zoals het vroeger was. Er was veel herkenning in het verhaal. Aan het einde van de brunch kwam Peter van Aerts de brunch muzikaal opluisteren met zijn gitaar en zong iedereen volop mee met alle bekende kerstliedjes. Er werd afgesloten met een ijsje en het kerstliedje ‘Midden in de winternacht’ terwijl buiten de sneeuw langzaam wegsmolt.

Wilt u ook eens op zondag gezellig samen met andere mensen genieten van een overheerlijke brunch? Dat kan! Elke derde zondag van de maand staat de deur van het Inlooppunt, aan de Kerkstraat 48, voor u open. U bent van harte welkom. Graag zien we u ook op 20 januari. U kunt zich in de week vooraf opgeven in het Inlooppunt of bij Ingrid Oosterling 06-17163091 of ingridoosterling@contourdetwern.nl.

Ook voor 2e Kerstdag kunt u zich nog aanmelden voor een leuke middag. Er is dan geen brunch maar wel gaan we zorgen dat u een gezellige middag in kerstsfeer beleeft met als gast, de bekende verhalenvertelster, Karin van de Heuvel.

DTZ logo low