banner

Kerstmarkt bij Catharinenberg in Oisterwijk


Op woensdag 19 december kunt u alvast in de kerststemming komen bij Amaliazorg Catharinenberg. Tussen 16.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom aan de Poirtersstraat 3 in Oisterwijk. Er is dan van alles te beleven, te proeven en te koop. Zo is er in de kapel een kerstmarkt. Ook kunt een wandeling maken naar de kerststal in het park. De toegang is gratis.

U kunt een kerststukje en andere leuke (kerst)artikelen kopen. Bovendien is er kerstmuziek, u kunt er voor een mooie prijs erwtensoep proeven, worstenbroodjes eten of glühwein drinken. Het hoogtepunt vormt het rad van fortuin. Door lokale ondernemers en horeca zijn er fantastische prijzen beschikbaar gesteld waaronder veel waardebonnen en grote en kleine prijzen in natura. Door een lot te kopen maakt u kans op één van deze gewilde prijzen.
Als u iets koopt, dan steunt u daarmee direct een goed doel: een rolstoel-picknicktafel voor de bewoners.