banner

Kerstevent WinterglO’w in Oisterwijk


Dit driedaagse winterevenement voor jong en oud vindt plaats op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december in het centrum van Oisterwijk. Van shoppen in winterse sfeer, bijzondere optredens en lekker eten en drinken bij één van restaurants en foodtrucks tot de Santa Run, Winterkunst en Winter Village, tijdens WinterglO’w wordt het centrum omgetoverd tot een sfeervol winterparadijs.

Moonlightshoppen

Winterse sferen in centrum Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Op vrijdag 14 december kun je in het centrum van Oisterwijk van 17.00 tot 22.00 uur Moonlightshoppen. Struin langs de gezellige kraampjes, winkel tot in de late uurtjes en kom kijken naar de optredens van zanggroepen en straatartiesten. Ga schaatsen op de ijsbaan of bewonder diverse expositie van unieke galeries. Ontmoet de kerstman, hij woont voor een paar dagen op De Lind.

Winkelen

Ook op zaterdag 15 en zondag 16 december kun je in het centrum winkelen in winterse sfeer. Op zaterdag zijn er van 12.00 tot 18.00 uur opnieuw vele kraampjes met lekkere, mooie en bijzondere artikelen en kun je weer genieten van muziek- en theateroptredens, Winterkunst en de ijsbaan.

Santarun

Op zondag zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 en kleuren vele kleine en grote Santa’s het centrum rood-wit tijdens de Santa Run. Na afloop is een gezellige after party.