banner

Jeugd geniet van Oisterwijkse ijsbaan


De tweede editie van Winter Village Oisterwijk, een vervolg op de jarenlange traditie van ijs in het centrum, is inmiddels in volle gang.

Jeugd kan schaatsen! (Foto: W.J.M.A. staps)

Na een geslaagde avond voor de vele sponsoren op 13 december, konden op 14 december de schaatsen weer aan. Het ijs werd direct uitgebreid getest door Oisterwijkse scholieren die door de IJsbaan Express, de Oisterwijkse toeristentrein met een overwegend sociale bijdrage aan de samenleving, op school werden opgehaald.

Vrijdag kunnen de kids zich ook uitleven , dan is weer Disco On Ice! Speciaal voor de kinderen, met iedere vrijdag van 18:30 tot 19:30 uur ruimte voor de allerkleinsten om het ijs te ontdekken. Daarna is de ijsbaan tot middernacht voor iedereen beschikbaar, met discomuziek!