banner

Ga jij aan de slag in Oisterwijk!?


Lekker uitgerust en mogelijk toe aan een nieuwe uitdaging. Wie weet zit er een leuke vacature voor jou bij.

 Aan de slag!
Onder de rubriek “Aan de slag” presenteren wij een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk die wij deze periode extra onder de aandacht willen brengen. Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzetten.

Voor vrijwilligerswerk in een groep

Sociale gastcoördinator

Voor velen alleenstaanden is de zondag een lange dag en zeker niet altijd even leuk. Daarom zijn we op de eerste zondag van de maand een zondagmiddaggroep opgestart van 14.00 – 16.00 u. In de zomer samen op het terras zitten en nu in de winter zoeken we een warme ambiance op. We zoeken iemand die de gasten welkom heet en nieuwe gasten in contact brengt met de overige.

De aanschuiftafel bij Zorgboerderij de Es in haaren

1 op 1 contact

Buddy of maatje

Informele zorg van ContourdeTwern Oisterwijk is op zoek naar gedreven vrijwilligers die als buddy of maatje iets willen betekenen voor iemand die een steuntje kan gebruiken.

Andere vacatures

Zorgtuinderij

Zorgtuinderij de Es in Haaren heeft verschillende vacatures voor vrijwilligers. Zo is er behoefte aan een kok voor het met de cliënten bereiden van maaltijden, gastvrouwen en gastheren met creatieve en muzikale talenten en aan een chauffeur voor het halen en brengen van cliënten.

Parelexpress

Gezellige drukte aan de bar in Wijkcentrum Pannenschuur (Foto: Joris van der Pijll).

Voor het op de weg houden van de Oisterwijkse toeristentrein heeft Stichting Ons Oisterwijk hulp nodig. Er is onder meer behoefte aan chauffeurs, gidsen, technische mensen en vrijwilligers voor het schoonhouden van de Parelexpress.

Barwerkzaamheden

Wijkcentrum de Pannenschuur heeft dringend behoefte aan vrijwilligers die het leuk vinden om mee te helpen aan de bar van het wijkgebouw.

Feestdagen

Van maandag 24 december tot maandag 7 januari is ContourdeTwern aan de Blokshekken 3 in Oisterwijk gesloten. De spreekuren van het Vraagpunt op donderdag 27 december en donderdag 3 januari gaan wel door. Wij wensen alle vrijwilligers fijne kerstdagen een goede jaarwisseling en geweldig 2019 toe.

 Aan de slag!

Bovenstaande is een kleine greep uit de vrijwilligersvacatures die momenteel open staan in onze gemeente. Wil je aan de slag? Kijk voor een vollediger overzicht op onze site en kies bij Steunpunt voor Oisterwijk. Of neem contact op met ContourdeTwern Oisterwijk:

Adres: Blokshekken 3 5061 HA Oisterwijk

Tel: 013-5284080

Mail: info.oisterwijk@contourdetwern.nl

Website:   www.contourdetwern.nl/vrijwilligerswerk/501/vacaturebank-midden-brabant.html

Facebook:  https://www.facebook.com/steunpuntvrijwilligerswerkoisterwijk?ref=hl

 

 

DTZ logo low