banner

2000 Euro voor Kids SantaRun Oisterwijk


Het speeltoestel op het speelplein van basisschool Den Akker werd aan het begin van het schooljaar niet meer goedgekeurd. De kinderen hebben daardoor geen speeltoestel meer! Daarom werd er besloten om geld in te gaan zamelen.

De Kids SantaRun in de wijk Pannenschuur in Oisterwijk

De eerste inzameling werd gedaan door middel van een SantaRun. Misschien hebt u ze donderdagochtend 20 december zien lopen in de wijk Pannenschuur? De kinderen van groep 1 t/m 8, allemaal met kerstmuts op, liepen rondjes rondom het Willem van der Aa-park. Het startschot werd gegeven door de kerstman. Vooraf hadden de kinderen zich laten sponsoren door familieleden, vrienden, buurtbewoners enz.

In de ochtend en middag werd er ook nog geknutseld en geluisterd naar het kerstverhaal. Om 17.00 uur kwamen de kinderen terug naar school om samen te eten van de vele lekkere hapjes die de kinderen zelf gemaakt hadden. Ook werden de kerstknutselwerkjes verkocht door de kinderen van groep 8. Aan het eind van de dag werd teruggekeken op een mooie, sfeervolle kerstdag met een opbrengst van ruim 2000 Euro! Dankjewel aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan dit mooie resultaat.