banner

Wie herkent deze verdachte?


Op donderdagavond 11 oktober 2018 rond 20.00 uur deed een man een greep in de kassa van een supermarkt aan het Fabriekspad in Oisterwijk.

De caissière deed razendsnel de kassalade dicht waardoor de dief met zijn vingers klem kwam te zitten.  Mogelijk heeft hij zich daarbij verwond. Hij riep daarna tegen medewerkers die hem achtervolgden dat hij een mes bij zich had. Hij rende na de diefstal de winkel uit en vluchtte richting het spoor.

Hij rende dus vanaf de winkel in de richting van het spoor. Was u in de buurt van deze supermarkt in Oisterwijk op donderdagavond 11 oktober 2018 rond 20.00 uur en heeft u toen iets opvallends gezien maar dat nog niet met ons gedeeld?  Dat kan alsnog!

Weet u wie dit is? Ook dan wil de politie dat graag weten.

Bel 0800-6070 of anoniem 0800-7000