banner

Sinterklaas ziet jullie graag in Tiliander Oisterwijk!


Het is alweer bijna zover, de voorstellingen van Sint en zijn pieten staan voor de deur. Op zaterdag 1 december en zondag 2 december zullen zij maar liefst 11 voorstellingen verzorgen voor alle kinderen uit de kernen Oisterwijk en Heukelom.

Sinterklaas in Tiliander Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Heb jij het Oisterwijkse Sinterklaasjournaal al bekeken? Hierin verteld Roelie Boelie dat hij altijd heerlijk slaapt omdat hij fijne dromen heeft. Deze dromen droomt hij door zijn Dromelaer. Of de Dromelaer ook werkt bij Sinterklaas, Juanita, Sjaak Sjoerd, Margerita, Trammelanto, Lolita en Paco zullen we tijdens deze voorstelling gaan zien. Via onderstaande link, op de Sinterklaaspagina,  kun je een filmpje bekijken waarin Juanita en Roelie Boelie precies uitleggen hoe je zelf ook een Dromelaer kunt maken met bijvoorbeeld papa, mama, je oppas of oma of misschien zelfs wel op school.

Als het goed is hebben jullie de kaartjes voor de voorstelling inmiddels al gekregen via de huis-aan-huis collecte van Stichting Sint Nicolaas Oisterwijk. De collecte loopt nog tot en met maandag 26 november. Mocht dit niet het geval zijn dan is er op dinsdagavond 27 november van 19.00u tot 20.30 uur in Tiliander de mogelijkheid om alsnog kaartjes op te komen halen voor de voorstelling, op deze avond kun je ook eventueel kaartjes ruilen.

Sinterklaas ziet jullie graag in Tiliander!