banner

Optreden Royal Calypsomen bij Mie Pieters Heukelom


Op zondag 9 december treedt Royal Calypsomen op bij Mie Pieters.

Royal Calypsomen

Deze band bestaat uit Joop van Kesteren( De Schikband), René Oliemuller(Wanted, Extra Lux), Carel Copier( Doe maar, Extra Lux) en Rob de Waal(Motownhead, I knew it, Dr. No, Rob Marley and the Rolero’s). Alle vier zijn ze componisten, de muziek is daarom een samensmelting van stijlen: een melting pot.

RCM is bezielde muziek, als je ze hoort voel je de SIXTIES, SEVENTIES en EIGHTIES door je heen gaan. Ongekunsteld en direct. Een verrassende mix van rock’n roll, sixties beat tot New Wave. Rustig maar duidelijk aanwezig staan ze op het podium tot het een keer losbarst daar.

Luister naar het opvallend creatief en gevoelig gitaarspel van René Oliemuller, de warme stem van Rob de Waal, de hoge stem van Carel Copier en zijn originele drumwerk, de lage stem van Joop en zijn stuwende en swingende bas. Aanvang 15.00 uur entree gratis.