banner

Open dag Van der Zanden Moergestel


Voor projecten op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, sloopwerk, natuurontwikkeling en milieutechnische saneringen bent u bij Van der Zanden in Moergestel aan het goede adres.Met zeventig jaar aan ervaring organiseert van der Zanden op 28 en 29 december open dagen.

Van der Zanden Moergestel

Van der Zanden heeft eind 2018 veel te vieren. Zo bestaat het bedrijf alweer 70 jaar, en is de nieuwbouw nu volledig afgerond. Met trots tonen ze hun hechte familiebedrijf met betrokken, vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Tijdens de open dagen krijgt u een goede indruk van Van der Zanden. De medewerkers presenteren deze dagen natuurlijk de nieuwbouw en het machinepark, maar geven ook een indruk van hoe het is om bij Van der Zanden te werken.

28 en 29 december bent u op beide dagen welkom tussen 11:00 uur en 17:00 uur.