banner

Oisterwijkse RegioBank behoort tot beste van Nederland


Uit onderzoek door de Consumentenbond onder 12.000 klanten, komt de RegioBank met de hoogste rapportcijfers uit de bus. Vorig jaar stond de bank ook al bovenaan. RegioBank is de meest klantgerichtste, meest klantvriendelijke en beste bank van Nederland.

de nieuwe vestiging van Midden Brabant Advies en RegioBank aan de Baerdijk in Oisterwijk. (foto Joris van der Pijll)

De vestiging van Midden Brabant Advies en RegioBank aan de Baerdijk in Oisterwijk. (foto Joris van der Pijll)

RegioBank kreeg als algemeen cijfer een 9,2. Ook voor service en voor Internet en Mobiel Bankieren heeft RegioBank met een 8,6 het hoogste cijfer. Het onderzoek werd gehouden onder 12.000 klanten. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd op de website van de Consumentenbond. “Het is een uitslag om trots op te zijn. Zulke hoge cijfers zijn natuurlijk een prachtig compliment. Dat onze klanten onze service zo hoog waarderen, is voor mij weer een bevestiging dat RegioBank de juiste keuzes maakt,” aldus Peter Dirks, Zelfstandig Adviseur van RegioBank Midden Brabant Advies in Oisterwijk en omgeving.

Over RegioBank
Met ruim 530 vestigingen in dorpen en kleine steden is RegioBank de bank in de buurt. Een bank waar mensen geholpen worden door een lokale Zelfstandig Adviseur die ze kent en weet wat er speelt in hun omgeving. RegioBank kiest bewust voor de regio. Zij vindt dat lokale gemeenschappen waardevol zijn voor Nederland. En dat lokale basisvoorzieningen zoals een school, supermarkt en een bank moeten blijven bestaan. Daarom zorgt RegioBank ervoor dat iedereen zijn geldzaken in de buurt kan regelen. En maakt de bank zich sterk voor de leefbaarheid van dorpen. RegioBank maakt deel uit van de Volksbank. Vanuit onze missie om te bankieren met de menselijke maat draagt RegioBank bij aan een financieel gezond leven voor iedereen in Nederland. Voor meer informatie: www.regiobank.nl

Ook bent u altijd welkom op één van de kantoren van Regiobank Midden Brabant Advies.
• Oisterwijk, Baerdijk 20 5061 GG Telefoon 013-5212001
• Udenhout, Kreitenmolenstraat 13 5071 BA Telefoon 013-5110511
• Haaren, Driehoeven 76 5076 BJ Telefoon 0411-621276
• Vught, Moleneindplein 5 5262 CW Telefoon 073-6560960
Loopt gerust binnen, u bent er altijd welkom! Mailen mag ook: info@middenbrabantadvies.nl

www.middenbrabantadvies.nl