banner

Night at the theatre met HOO Oisterwijk


Met een aaneenschakeling van highlights uit diverse theatervoorstellingen, films en musicals presenteert Het Oisterwijks Orkest (HOO) op zaterdag 3 november een wervelend muziekprogramma.

Het Oisterwijks Orkest (HOO)

In de entourage van de theaterzaal van Tiliander brengen de enthousiaste muzikanten van HOO een boeiende muzikale avond met een zeer gevarieerd repertoire. Met deze ‘Night at the theatre’ pakt Het Oisterwijks Orkest uit met een scala aan herkenbare en populaire muziek. Afwisselend van meeslepende en emotionele klanken tot swingende en spetterende meezingers. Van de Phantom of the opera en Miss Saigon tot Mamma Mia en André Hazes en nog heel veel meer.

Het Oisterwijks Orkest heeft plezier in musiceren hoog in het vaandel staan. Dat plezier delen de muzikanten graag met een zo groot mogelijk publiek. Daarom is dit concert gratis toegankelijk en is deze ‘Night at the theatre’ gegarandeerd een heerlijk avondje uit!

‘Night at the theatre’ begint op zaterdag 3 november om 20.30 uur in Tilander Oisterwijk.