banner

Nieuwe dirigent koor Moergestel


Kerkkoor ‘Cantate Domino’ in Moergestel heeft na een vervelende periode van 3 maanden weer een dirigent.

Marjola Lishi

Na het vertrek van Ruud Verbunt is het koor gaan zoeken naar een opvolger en zij heeft deze gevonden in de persoon van Marjola Lishi. In samenspraak met het parochiebestuur heeft zij een contract gekregen en heeft al enkele vieringen gedirigeerd. Marjola is een jonge vrouw, getrouwd, heeft een dochtertje en woont in Eindhoven. Zij is geboren in Albanië en na haar middelbare school naar Nederland gekomen, heeft gestudeerd aan het conservatorium in Tilburg op het onderdeel piano, zij is dirigent, pianiste, organiste en pianodocente.

Het koor is bijzonder blij met Marjola en hoopt dat zij zich ook thuis zal gaan voelen. Tijdens de repetities is al gebleken dat de koorleden het wel met haar zien zitten. Het koor hoopt ook door haar uitstraling nieuwe koorleden aan te kunnen trekken, want dat is wel nodig omdat de vergrijzing hen zorgen baart. Samen zingen is leuk en naast het zingen in de kerk is het koor ook een sociale club, die oog en oor hebben voor elkaar en houden ook van gezelligheid. Wist u dat wetenschappers mensen die dreigen te vereenzamen adviseren bij een koor te gaan? Mensen die graag zingen: kom eens een keertje luisteren. Het koor repeteert elke dinsdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in het parochiecentrum.